radio tomi predvajalnik

skripaci

Škripači so skupina glasbenih prijateljev, ki jih druži veselje, glasba in že kar dolgoletna sodelovanja na različnih področjih. Ideja za Škripače je nastala lani, ko so prvič s prijatelji odšli s starodobniki na morje. Kmalu po Škripaškem vikendu je Simon Bučar dobil idejo, da mora taka odprava dobiti tudi svojo himno. Ustvaril je melodijo za skladbo, dodali so besedilo in povabili poleg še glasbene kolege. šKRIPAče tako sestavljajo: Janez Vrbinc, Boštjan Cerar, Miha Novak, Boštjan Kokalj sicer vodja skupine Harmon'k'nroll, basist ansambla Šrangarji Gašper Anžič in Simon Bučar. Nastala je poletna skladba za katero upajo, da jo boste sprejeli tudi ostali in ne samo odprava Škripačev. Če vam bo všeč, Simon obljublja še kakšno melodijo na malo drugačen način kot sicer ustvarja, vodja Škripačev Janez, pa bo zagotovo organiziral še kakšno bolj obsežno odpravo s starodobniki.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran