radio tomi predvajalnik

luka raztpotnikAnsambel Luka Razpotnika se nam je prvič predstavil lani junija. Od takrat pa je imel že kar nekaj javnih nastopov med drugim tudi v sosednji Avstriji. Sedež imajo v okolici Domžal, in sicer na Rodici. Člani ansambla so Luka Razpotnik, Blaž Rotar, Simon Pestotnik ter Neža Zatler. Med drugim svoj vokal pri izvajanju glasbe prispevajo prav vsi člani. Za prvo javno predstavljeno avtorsko pesem so se odločili za čustven valček, tokrat pa so ustvarili polko namenjeno predvsem tistim, ki praznujejo 50. rojstni dan – »Abrahama«. Člani ansambla si želijo, da bi se v tej skladbi videlo čim več Abrahamovcev. Želja jim je, da v prihodnosti ustvarijo še več kvalitetnih avtorskih skladb ter sodelovati pri raznoraznih glasbenih projektih.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran