radio tomi predvajalnik

Po daljšem premoru so člani zasedbe Lagard pripravili prav posebno presenečenje. Skupaj s tekstopiscem in pevcem Urošem Ržišnikom so posneli skladbo z naslovom "Naša knapovska kri", ki govori o zadnji generaciji rudarjev, ki so še delali v Zagorskem rudniku. Prav zato poleg Uroša Ržišnika skladbo pojejo še štirje rudarji iz vrst enega zadnjih rudarskih zborov pri nas.

lagard

Skladba za katero je glasbo napisal basist zasedbe Luka Groboljšek nosi prav posebno sporočilo in je zato tudi aranžmajsko tako bogata, saj se nam je pridružilo več kot dvajset glasbenikov, skupaj pa smo uspeli pričarati nekaj najboljšega kar smo Lagardovci objavili do sedaj.

Posneli pa smo tudi svoj prvi videospot, v katerem smo kot prvi zaigrali na samem vrhu rudniškega stolpa v Kisovcu in marsikomu od mimoidočih narisali nasmeh na obraz. Po dolgem času so na vrhu stolpa zopet zaplapolale rudarske zastave, v daljavo je odmeval knapovski napev, v zraku pa je bilo moč čutiti ponos in veselje vseh sodelujočih, ki so poskrbeli, da se rudarska zgodba in hkrati zgodba zasedbe Lagard še ne bo kmalu končala.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran