radio tomi predvajalnik

Sestavni del našega življenja so vzponi in padci. Naprej nas pelje upanje, ki nam pomaga vedno znova vstati in prav to je sporočilo nove pesmi "Ko veš", v kateri so svoje moči združili:

  • odličen glasbenik Samo Budna, ki je tudi soavtor aranžmaja,
  • pevka Andreja Čamernik-Rampre in
  • vsestranski glasbenik in avtor Kevin Koradin.

Slednji se podpisuje kot avtor glasbe in besedila, za produkcijo pa je poskrbel Peter Penko.

samo budna andreja camernik kevin koradin

Kevin pravi:

Poznamo se že vrsto let in z obema sem že sodeloval pri različnih projektih. Skladbo sem prvotno napisal za Andrejo in Samota, a sta me na koncu prepričala, da se jima pridružim in tudi sam nekaj odpojem.

Pesem "Ko veš" je neobremenjena s trendi, v ospredju je bilo muziciranje. Sam sem odigral vse kitare, Samo pa je dodal brač in violine. Andreja je vse skupaj obogatila z njenim izjemnim vokalom.

Na snemanju je bilo krasno vzdušje, saj izredno spoštujemo eden drugega in s tem sodelovanjem se je naše prijateljstvo le še dodatno okrepilo.

V pesmi "Ko veš" gre za nekakšno mešanico žanrov, od folka, countrya, pa do rocka, ki se v skladbi lahkotno zlijejo v celoto.

Kot je povedal Kevin Koradin, je pesem nastala v tem norem koronskem času, v katerem smo kar naenkrat doživeli občutek nemoči. To je bila inspiracija za besedilo, ki je polno upanja, da nas v prihodnosti čakajo boljši časi.

Med snemanjem pesmi so izvedeli za lepo novico, da bo Samo ponovno postal očka in se odločili, da posvetijo pesem tudi prihajajočemu otroku.

Kevin pa na koncu še dodaja:

Skladba je produkt našega prijateljstva in ljubezni do glasbe.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran