radio tomi predvajalnik

Fantje in dekle so posneli nov valček z naslovom "Tvoje ljubezni dotik", avtorjev Roka Švaba in Vere Šolinc. Z valčkom so se uvrstili na festival Slovenska polka in valček 2020. Pesem je zahvala in hkrati čestitka možu od žene, ki govori o neizmerni iskreni ljubezni in sreči, ki jo mož daje vsak dan svoji ženi.

spadni fantje

Vodja ansambla, pevec in basist Matej Šček pa je za naš radio povedal:

Življenje v času korone se je tudi pri nas na Vipavskem upočasnilo.

Nekatere člane ansambla je virus prisilil, da so bili manj v službi in drugi so delali od doma. Naša Nina je edina imela več dela kot običajno, saj se je v času epidemije bojevala v prvih bojnih vrstah.

Zaposlena je namreč v splošni bolnišnici v Šempetru pri Gorici. Medtem, ko smo se fantje skrivali za domačimi računalniki, se je naša Nina pogumno sukala med pacienti, jim merila vročino, sprejemala bolnike itd.. A niti njej ni korona vzela vsega prostega časa. Nekaj ga je ostalo tudi za glasbo.

Tako smo se veliko mudili tudi na vajah (pa če tudi včasih na daljavo), v studiu in na snemanjih videospotov. Eno od posnetih skladb vam sedaj tudi predstavljamo.

Pesem je napisana kot zahvala in čestitka in upamo, da se bo med ljudmi prijela, da jo bodo vzeli za svojo, da se jih bo dotaknila. Veseli smo, da smo bili sprejeti z valčkom na festival SPV in se uvrstili v finale. Pesmi smo dodali, tokrat prvič v lastni produkciji, tudi z video podobo.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran