radio tomi predvajalnik

Prodorni glasbeni dvojec 2B predstavlja novo skladbo z naslovom "Čez telo". Gre za peti singel skupne glasbene poti dueta Gašperja in Primoža Miheliča, ki po »iskanju rož« razkrije tudi njuno strastno plat.

2b

(Foto: Borut Petrič)

Kot pojasnita sama:

Zgodba govori o strasti, ki jo mlad par goji v želji, da se vse skupaj spet čim prej vrne v normalo. Živita namreč v času, ko so pravila igre čisto drugačna kot včasih, vse je zaklenjeno v okvirje in tudi ljubiti se je možno le čez masko na obrazu. Okoli sebe si zato ustvarita svet, v katerem sta le onadva in nobene druge stvari, ki bi zmotila njun trenutek.

K novi skladbi sodi tudi s plesom začinjen video, ki je bil posnet v Zagrebu, v njem pa nastopata vedno prepoznavnejša plesalca Gendis Putri Kartini in Šimun Stankov.

Skladba je plod kreativnega ustvarjanja, ki je zaznamovalo njuno preživljanje prostega časa v obdobju karantene. Poleg njiju pa se pod aranžma pesmi tokrat podpisuje tudi Bort Ross.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran