radio tomi predvajalnik

San Di Ego so marca, na višku karantene, izdali tretji studijski album "Zdaj je čas". Fantje pomenljivo pravijo, da je mogoče prav zdaj čas, da stopimo skupaj ter da s skupnimi močmi spremenimo naš svet na bolje.

Med skladbami na albumu je ena najnežnejših vsekakor ljubezenska balada "Ti". Besedilo in glasbo zanjo je napisal Darjan Marčič. Videospot so snemali v baročnem dvorcu Gutenbuchel v Šoštanju, režiser Perica Rai je ustvaril romantično kuliso, ki jo je dodobra polepšala Patricija Finster, ki je v spotu zaigrala usodno dekle.

Skupina je v zadnjem času doživela tudi majhno spremembo – imajo novega člana in sicer nekdanjega basista Martina, ki se je odpravil novim izzivom naproti, je zamenjal Mitja Kobal. Za sabo imajo že uspešen nastop z Aleksandrom Mežkom v Vrbi, pripravljajo pa še več novosti.

san di ego

(Foto: Dare Brenko)

Ker so San Di Egovci privrženci analognega komuniciranja, njihovih koncertov preko spleta ne bo, obljubljajo pa presenečenja, zato sledite novicam na njihovi Facebook strani!

Ostajamo pri rock glasbi v kateri smo najbolj "doma", čeprav vsi poslušamo in včasih igramo tudi druge zvrsti. Stanje duha kar se tiče pravoverne rock glasbe pri nas je bolj klavrno že od nekdaj, aktualna epidemija pa je povzročila še dodatno depresijo na tem področju, ampak mi se ne damo ...,

nam je zaupal Sergej Škofljanec iz zasedbe San Di Ego

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran