radio tomi predvajalnik

Alex Volasko, en najuspešnejših mladih ustvarjalcev, ki je za svoje glasbene projekte prejel že številne glasbene nagrade, po krajšem premoru predstavlja novo izpovedno skladbo "S tabo na luno".

alex volasko

Pesem je nastala že tri leta nazaj, čakala je spravljena le na mojemu diktafonu,

je o skladbi povedal Alex, in zaupal, da je pesem govori o trenutku, ko je šele spoznal zdaj že svojo ženo, Sašo Lešnjek, s katero sta avgusta dahnila večni da.

»Spominjam se najinih prvih srečanj, ki so bili velikokrat prav zvečer in sva vedno opazovala luno in zvezde. Prav zaradi lepega spomina na najine prve dni, sem jih zapisal v pesmi.«

Glasbenik, ki je zadnja leta zelo zaseden z ustvarjanjem skladb za druge, je obljubil, da ne bo več tako velikega premora med izdajanjem lastnih pesmi.

Pri svojih skladbah želim izluščiti bistvo. Z veseljem bi napovedal, da je v delu tudi novi album, ampak mislim, da glede na celoten potek leta 2020 nič ni zapisano v zvezde. Zato sebe odkrivam na novo. Želim si govoriti o zgodbah, ki se mi dogajajo in poslušalcem dati delček sebe. Iz tega razloga bo morda na album treba še malce počakati, ampak obljubim, da bo, ko pride, nekaj popolnoma drugačnega, kot ste od mene vajeni.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran