radio tomi predvajalnik

milosPredstavljamo vam novo avtorsko pesem izvajalca Miloša, ki se je po 20 letih igranja in petja na manjših dogodkih in zabavah odločil,da je sedaj pravi čas, da ustvari svoj prvenec, svojo prvo avtorsko pesem. Kot sam rad reče, vse v življenju je treba poizkusiti, in se s to mislijo pogumno podal na pot profesionalnega ustvarjanja.

V njegov uspeh ne dvomimo saj je že sedaj precej znan in zaželen izvajalec na raznih družabnih dogodkih, kot tudi na raznih zabavah. Za svoje prvo sodelovanje je izbral mladega Zadrčana iz ekipe Banana Marin Seko, ki je znan po tem, da vedno dela z srcem in dušo. Pod besedilo se je podpisala vedno vrhunska Gordana Seko.

Pesem "Drugi ti sudi" je klasičen jok srca, ko dva odideta vsak svojo pot in mnogo prepozno ugotovita, da sta njuni duši dvojčici, ki se srečata le enkrat v življenju. Sedaj sta vsak v svojem malem svetu a vseeno se iščeta do konca življenja. Velikokrat se prepozno zavemo, da smo med nabiranjem lepih kamenčkov izgubili diamant ...

Miloš - Drugi ti sudi

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran