radio tomi predvajalnik

gregor kobal

Ansambel Gregorja Kobala predstavlja skladbo in videospot za polko "Če bi veselic ne b'lo".

Polka govori o vaški, vrtni veselici. Vse je lepo okrašeno, muzikanti so pripravljeni, za hrano in pijačo je poskrbljeno. Skladba se zbadljivo dotakne tudi deklet in fantov, ki se na veselici srečajo, bolje spoznajo in v ritmih polke zaplešejo. V skladbi pa se tudi sprašujemo kaj bi bilo če ne bi bilo veselic in kam bi šli vsi prijatelji. Če le teh ne bi bilo, potem marsikateri fant ne bi imel dekleta in vsi bi posedali samo doma ...,

so nam zaupali člani ansambla Gregorja Kobala in za konec povedali še nekaj o svoji zasedbi:

Smo Ansambel Gregorja Kobala - petčlanska zasedba, trio s pevko in pevcem. Lahko bi rekli, da je naša sestava kar pestra, saj prihajamo iz treh različnih regij. Gregor ki je ustanovitelj ansambla prihaja iz Cola pri Ajdovščini, kitarist Rok iz Štude pri Domžalah, basist Nejc iz Kamnika, pevec Matic in Moravč in naša pevka Maja iz Selške doline. Ne glede na to, da prihajamo iz različnih delov Slovenije pa nas povezujejo skupni cilji in želje - ustvarjati svojo glasbo in jo širiti med poslušalce. Za melodije naših skladb poskrbi Gregor, inštrumentalista in pevca pa skladbi dodata še piko na i, da melodija zazveni v celoti. Prizadevamo si, da bi se naše skladbe dotaknile tako mlajše kot starejše generacije. Pozitivni komentarji in vzpodbude so tisto, kar nas žene k ustvarjanju in nam da potrditve, da ustvarjamo v pravi smeri. Razveseljevati ljudi in jim lepšati trenutke z našo glasbo - to je tisto k čimer strmimo in si zato prizadevamo.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran