radio tomi predvajalnik

Maraaya sta se po singlu "Obujem nove čevlje" odločila na radijske valove poslati moderno, čustveno in čutno balado z naslovom "Drevo".

Prihajajo meseci, ko so na prvem mestu medsebojna povezanost, družina in ljubezen, zato se nama je "Drevo" zdela prava izbira za naslednjo pesem,

je Marjetka pospremila izid skladbe.

maraaya

Besedilo sem posvetila najinima otrokoma Vidu in Oskarju, idejo za besedilo sem dobila iz svoje življenjske zgodbe. Malo je skladb v popu, ki se lotevajo nekoliko drugačnih tematik, zato sem vesela, da sva ustvarila "Drevo". Želiva si, da se dotakne vseh, ki jim družina pomeni toliko, kot nama,

je še dodala Marjetka.

Ob izidu pesmi sta izdala tudi videospot, ki zgodbo njunega singla pospremi s čustvenimi prizori družin njunih najbližjih prijateljev.

Raay je ob izidu o videospotu povedal:

K sodelovanju sva povabila družine, ki so del najinega življenja, najinih prijateljev, najinih najbližjih. Med drugim so v videu vsi moji najbližji, obe sestri, brat, starši. Za to sva se odločila, ker sva si zaželela pravih trenutkov ljubezni, ne igranega videa.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran