radio tomi predvajalnik

iza vivat

Iza je stara 12 let. Živi v Lovrencu na Pohorju in hodi na OŠ Lovrenc na Pohorju. Obiskuje šolo petja Orfeus pri Sergeju Ruprehtu in končuje zadnje leto glasbene šole–smer klavirja. Sodelovala je že na raznih tekmovanjih, kot so Blejski zlati mikrofon, Mednarodno pevsko tekmovanje Brežice in Slovenska nota. Zaradi korone pa so letos mednarodna tekmovanja potekala preko spleta, tako je sodelovala v Makedoniji, Srbiji, Malti, kmalu pa bo tudi v Rigi. Glasba ji je zelo pri srcu in jo spremlja že celo življenje, ter vedno znova navdihuje. Ko je začela peti, si nikoli ni predstavljala, da jo bo to vodilo v snemanje svoje prve pesmi. Lastna pesem je nekaj,kar si želi vsak pevec/pevka in le misel na to, da je to njena pesem je nepopisna. En cilj je že izpolnjen v prihodnje pa upa, da bodo tudi ostali.

Rada bi vam sporočila, da nikoli ne odnehajte nad svojimi sanjami, saj lahko prav te postanejo resničnost. Skladba "Danes bo najlepši dan" je nastala v studiu Svet glasbe v Mariboru. Avtor besedila je Matej Trstenjak, avtor glasbe pa Marko Mikiš.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran