radio tomi predvajalnik

Lara Krneža šteje 21 pomladi in pravi, da ji glasba že od malega predstavlja ljubezen in pobeg v umetnost, ki ji napolni dušo. Lara se je prvič povezala s Kulturno-umetniškim društvom Ravne, ko je nastopila na odprtju šoštanjskega Glavnega trga s Tinkaro Kovač, Evo Boto in drugimi.

lara krneza

Pred kratkim je Lara v sodelovanju s KUD Ravne in predsednikom društva Markom Potočnikom v studiu Stayercproduction posnela plesno priredbo čudovite zimzelene pesmi "Dekle iz zlate ladjice", ki je bila v produkciji Stayercproduction ustvarjena v spomin velikemu slovenskemu glasbeniku Tadeju Hrušovarju. Larina ljubezen pa je tudi pravo, saj je študentka 3. letnika prava, postati želi odvetnica. Sicer pa je bila Lara Krneža leta 2018 tudi finalistka lepotnega izbora Miss Slovenije. Sama pravi, da je bistvo očem nevidno in da lepoto izžareva vsak, ki se z nečim ukvarja s strastjo in ljubeznijo.

Pravi krivec za sodelovanje med Stayercproduction in Laro je Marko Potočnik, ki je povabil Laro k sodelovanju in bo skupaj z njo ustvarjal kot njen glasbeni menedžer. Veseli se novega sodelovanja in pravi, da imajo številne načrte, med drugim tudi samostojno skladbo, nastop na festivalu in številnih drugih prireditvah, ko bodo te seveda spet dovoljene.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran