radio tomi predvajalnik

stajerski brendiŠtajerski Brendi nam predstavlja še eno skladbo, ki se nahaja na zgoščenki z naslovom "Spomin na stare dni" prelepo skladbo z naslovom "60 let". Skladba gre lepo "v uho" , primerna pa je za čestitke ob praznovanju 60-tega rojstnega dne vseh, ki s prijatelji in družino, delijo veselje ob takšnem jubileju.

Glasbo in aranžma je tudi tokrat ustvaril njegov dolgoletni sodelavec Boris Jelenko, besedilo zanjo pa je napisal znan tekstopisec Drago Horvat.

Ni pa to edina njegova skladba, katera opeva rojstni dan. Na tematiko rojstnega dne ima Štajerski Brendi že veliko skladb, poznajo jih številni poslušalci, saj so njegove skladbe stalnica med čestitkami na radijskih postajah. Leta 2017 je Štajerski Brendi izdal zgoščenko "Štajerski Brendi praznuje z vami". Na zgoščenki je bilo kar 20 skladb, katere so stalnica med čestitkami na številnih radijskih postajah.

Štajerski Brendi je kljub temu, da nastopov še vedno ni zaradi Virusa Covid 19, še vedno glasbeno zelo aktiven, v kratkem nam bo predstavil novo skladbo z ljubezensko tematiko.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran