radio tomi predvajalnik

Skupina Sopranos je lansko leto postregla z dvema velikima uspešnicama, najprej s pesmijo "Nimam skrbi", za katero so posneli enega najbolj pisanih videospotov in "Na smeh mi gre", ki je nadaljevala v maniri plesnih funky pop ritmov.

sopranos

Tokrat pa so se odločili za popolnoma intimen ambient skladbe, ki je po mnenju celotne skupine njihova najbolj čustvena pesem v karieri.

"Ukradi me nazaj" ima neskončno globino ženskega nagovora, če že moram nekako ubesediti občutke. Ženska zgodba, ki smo jo doživele že vse predstavnice nežnejšega spola,

o pesmi zasanjano razlaga Alenka Husić in doda:

Priznam, imela sem nekaj treme zaradi skladbe, tako intimna in krhka je, da je bil precejšen zalogaj povedati to zgodbo brez cmoka v grlu.

Pod glasbo in besedilo pesmi se podpisuje Rok Lunaček, ki je s skupino sodeloval že pri prejšnjih dveh singlih, za aranžma in produkcijo pa član skupine in producent, Aleš Zibelnik.

Alenka je izjemen interpret in tudi sam sem čakal na priliko, ko bodo lahko poslušalci slišali njeno subtilnejšo žensko plat. Pesem je z njenim vokalom tako zelo pitna in človeka spodnese,

je o pesmi povedal Lunaček.

Ustanovni član skupine in kitarist, Frenk Nova, pa o pesmi razmišlja:

Drži, smo pop skupina, ki je vedno skrbela, da ljudi dvignemo na noge na raznih koncertih in žurkah; tokrat pa z Ukradi me nazaj, želimo pokazati tisto našo najbolj intimno in čustveno plat, ki jo marsikdo od nas skriva v življenju, četudi je najlepša.

Sopranos - Ukradi me nazaj

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran