radio tomi predvajalnik

Anika Horvat predstavlja novo skladbo "Če najdeva se kdaj". Prvo od tistih, ki bodo našle pot na njen prihajajoči album, ki je šele začel nastajati. Anika album, tako kot prvi single iz njega, snema z novo staro ekipo, na čelu katere je Borut Antončič.

Anika s "Če najdeva se kdaj" vstopa v novo obdobje svoje glasbene kariere. Material, ki nastaja, bo luč sveta ugledal najverjetneje prihodnje leto in je plod Anikinega sodelovanja z Borutom Antončičem, njenim dolgoletnim glasbenim prijateljem. Z njim je Anika posnela že nekaj svojih uspešnic in album Anika Horvat - 'Za otroke Od Pike do Acota'. Anika se prihajajočih kreativnih sestankov in snemanj že veseli, saj pravi, da ji je ustvarjanje z Borutom pisano na kožo.

Pri skladbi "Če najdeva se kdaj" so poleg Boruta Antončiča (glasba, mix, klaviature) sodelovali še Lara Poreber (tekst), Miha Gregorčič (glasba), Jaka Darovec (bobni), Borut Perše (kitara) in Igor Ilić (mastering).

Za skladbo je že v nastajanju tudi videospot, ki ga bo Anika predstavila kmalu.

Anika Horvat - Če najdeva se kdaj

QR Code

Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran