radio tomi predvajalnik

sus

Po krajšem premoru, h kateremu je pripomogla tudi epidemija novega virusa Covid-19, smo z ansamblom Šus ponovno posneli in izdali nekaj novega. To je naš novi valček, "Sanje za dva", za katerega smo v prelepem ambientu Kraškega roba ter znamenite Hrastoveljske cerkvice posneli tudi videospot. Na valček smo zelo ponosni, saj je v celoti naša stvaritev. Ustvarila sta ga naš kitarist Dominik Lenart (melodija, besedilo), ter basist Krištof Janša (aranžma), pod scenarij videospota pa se je podpisal pevec Matic Osolnik.

Skladba pooseblja (takrat Dominikovo) najstniško sanjarjenje v času zaljubljenosti, komu točno pa je skladba namenjena, niso preostali člani ansambla nikoli izvedeli ...

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran