radio tomi predvajalnik

Ponovno se vam oglašamo Fantje spod Šilentabra, tokrat s pravim primorskim izdelkom. Na novo smo namreč posneli in "obudili" Brajkovo skladbo "Smo pevci in godci".

fantje spod silentabra

Videospot je bil posnet na Šilentaboru. Šilentabor in predstavlja najvišji vrh (751 m) grebena na jugozahodni strani Pivške kotline, ki deli Zgornjo Pivko od doline Reke in od Brkinov. Po njem se imenujejo tudi Fantje spod Šilentabra, kot mu okoliški prebivalci rečejo v narečju.

Fantje istočasno napovedujejo tudi njihov prvi koncert, ki se bo 25.6.2021 zgodil na Dvorcu Turn (www.dvorecturn.com) pri Ilirski Bistrici. O dogodku vam bodo fantje dodatne informacije še posredovali skupaj z novim videospotom, ki ga bodo premierno predstavili 18.6.2021.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran