radio tomi predvajalnik

king foo

Skupina KiNG FOO je z odmevnimi nastopi po ponovnem koncertnem zagonu (Lent, Soboški dnevi, Festival Radovljica..) zopet presenetila z novo, svežo avtorsko skladbo! Njihove skladbe sicer prinašajo sporočila, da so čari življenja dostopni kadarkoli in so kot balzam za vse, ki jim v tej kolektivni spremembi ni lahko.

Nova pesem "Milky Way" je ena izmed finalnih z drugega albuma. Govori o zavesti, ki je v nas in v vsakem trenutku lahko pripelje nazaj moč modrosti, da prepoznamo sebe in opustimo to, kar nismo. "Life is a holiday, between the dreams and milky way", prepevajo v refrenu, vendar pa to ni skladba o dopustu! KiNG FOO-ji pojasnjujejo:

Lahko bi se v pesmi izgubili in vzeli besede samoumevno, ampak sporočilo, ki ga nosimo je, da je življenje, ki ga želimo in sanjamo tukaj, v nas, vsak dan in ga lahko materializiramo, če le to prepoznamo. V skladbi "Beautiful world" se je zgodilo, da je kdo preskočil glavni pomen besedila in povezal pesem z lepim svetom. V resnici pa je “Beautiful world” težnja po sprejemanju in izražanju samega sebe in iskanju harmonije.

Skupina KiNG FOO vsakič ponovno najde novo verzijo sebe v avtentičnem zvoku s fokusom na notranji svet ter želi ustvariti zvok, ki predstavlja drugačen svet, kot ga trenutno vidimo.

Videospot za pesem so KiNG FOO-ji posneli kar pred vhodom v prostor kjer vadijo, improvizirali so s svetlobo in izmenjavanjem njihovih energij.

Sledite jim na njihovih socialnih omrežjih in jih ujemite v živo, saj so pred njimi poletni koncerti. Kar trije so skupaj z glasbenim kolegom Gibonnijem, s katerim so pred tremi leti nastopili tudi na Simfonični Ekstazi, v družbi orkestra, zbora in solistov.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran