radio tomi predvajalnik

Alja Krušič, dekle z angelskim glasom, predstavlja novo poletno skladbo "Cocktail".

Zadnja skladba, ki jo je Alja izdala, je bila "Roza poletje", energična in pozitivna uspešnica, ki je navduševala preteklo poletje. Ker je za nami še eno težko leto brez nastopov in žive glasbe, se je Alja s svojo glasbeno ekipo odločila, da bo tudi letos poleti predstavila pozitivno skladbo, polno poletnih ritmov in … poletnih romanc! Alja Krušič predstavlja novo skladbo "Cocktail".

alja krusic

(Foto Marko Ocepek)

Poletje je moj najljubši letni čas! Čeprav v pesmi prepevam o poletni romanci jo jaz dojemam bolj kot opomin na to, da premalokrat živimo v trenutku in se preprosto preveč obremenjujemo glede velikokrat nepomembnih stvari. Včasih si moramo enostavno reči "que sera sera" in to res misliti! Karkoli že bo, naj bo!,

o skladbi "Cocktail" pravi Alja. Besedilo zanjo je spisal Rok Lunaček, Domen Gracej in Jean Markič pa sta poskrbela za še en izvrsten aranžma, ki vas bo odnesel na plažo in na morje.

Za skladbo 'Cocktail' je Alja posnela tudi videospot. Snemali so ga na Koroškem (in ne na morju, kot bi od skladbe pričakovali) z ekipo Kiki-Riki Films. Videospot je, tako kot skladba, poln poletnih tonov in odtenkov

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran