radio tomi predvajalnik

Ramon se nostalgično ozira v čas, ko je pogovor o valovih potekal praviloma le med surferji in mornarji.

ramon

Po zadnjem singlu z naslovom "Sem, kar sem", je Ramonov načrtovan dopust na morju padel v vodo, zato se je zatekel nazaj v Idrijo, kjer se je potuhnil v opuščenem rudniškem rovu. Tam je naletel na druščino brezdelnih odpadniških mariachijev, ter se z njimi odpravil na malce drugačen podvig kot navadno: spust v surf punk vode. Zvrst, katere boj za obstanek je ostal spregledan med vsesplošnimi spopadi rock n' rolla proti modernim brezdušnim nakazam. Ramonova nova tolpa si je nadela ime “Los Mineros” in skupaj so pripravili instrumentalno pesem "Missed Wave", katera prepušča poslušalcu, da si, če že mora, napiše lastno besedilo v svoji glavi.

Pesem najavlja niz surf punk pesmi, ki bodo sledile, a obenem Ramon obljublja, da se ni odrekel svoji zaprisegi branjenja rock n' rolla. Tudi tam se kmalu obeta nov protinapad…

Ramon & Los Mineros - Missed Wave

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran