radio tomi predvajalnik

marijan novinaZgodilo se je pred pravljičnimi sedmimi leti. Takrat sta namreč Marijan Novina in njegova izbranka Petra izrekla svoj usodni DA.

Pravljično število je bilo vedno razlog za nekaj lepega in tako sta Marijan Novina in Jani Lipičnik združila moči in rodila se je čudovita pesem z naslovom "Zdaj vem, kaj je ljubezen".

Marijan, kot avtor besedila, je zopet navdih našel v življenjskih izkušnjah, ob spoznanju moči prave ljubezni.

Jani, pa je ustvaril pravljično melodijo in aranžma, ki ima vseeno pridih glasbe, ki je Marijanu všeč.

Nastal je prelep pop-valček, za katerega upam, da vam bo narisal nasmeh na obrazu in vas popeljal do lepih spominov, ter potrditve spoznanja, da je ljubezen čudovita,

nam je zaupal vedno zgovorni Marijan

Kot zanimivost naj na koncu še dodamo, da bo letošnjega decembra minilo že 13 let, odkar smo Marijana lahko videli v šovu "Kmetija slavnih", kjer je bil proglašen kot zmagovalec ljudstva in 4 leta odkar je prepeval in bil finalist oddaje "Znan obraz ima svoj glas".

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran