radio tomi predvajalnik

Nejc Kastelic se v teh jesenskih dneh predstavlja z nežnim romantičnim valčkom z naslovom "Trenutek vsak je hrepenenje".

nejc kastelic

Skladba je bila ustvarjena s posebnim namenom, saj je pred kratkim Nejčeva žena Tea praznovala svoj osebni praznik. Nastala je odlična glasbena melodija katero je ubesedil Vili Bertok, ki z Nejcem sedaj sodeluje že dobro desetletje.

Tako je nastala skladba "Trenutek vsak je hrepenenje", s katero je Nejc kar na družabnih omrežjih presenetil svojo izbranko Teo. Seveda pa to ni prva skladba, ki jo je posvetil svoji ženi, saj je v preteklosti nastalo že kar nekaj sklad v ta namen.

Nejc pa že pridno ustvarja nove melodije, saj kot pravi sam, mu zaenkrat še ni zmanjkalo idej, zato lahko kaj kmalu pričakujemo še kakšno novo skladbo.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran