radio tomi predvajalnik

Miki Vlahovič premierno predstavlja svoj najnovejši glasbeni izdelek "Ostala si" – izpovedno skladbo, ki jo ob srebrni poroki poklanja svoji ženi Petri. Temu prilaga tudi prav poseben videospot, v katerem mu družbo dela celotna družina.

miki vlahovic

Večina ljudi, kot vse stvari, le pride in gre, pozabiš jih. A ostala si ti, ostala do konca dni ...

v novi skladbi prepeva Miki, ki letos s soprogo praznuje srebrno obletnico poroke.

Neverjetno, kako hitro mine čas. Še danes se spomnim najinega prvega zmenka, kako me je s svojo energijo enostavno prevzela … in še vedno me. Težko si zamislim boljšo življenjsko sopotnico, kot je Petra.

Skladbo, morda v tem primeru bolje rečeno glasbeno darilo, je Miki spisal v sodelovanju s priznanim slovenskim hitmakerjem Rokom Lunačkom, pri produkciji pa se jima je pridružil tudi Krešimir Tomec. Utečena ekipa, ki je že neštetokrat dokazala, da dobro ve, kaj si želijo slovenska srca.

Trenutek, ujet v večnost
Kot pravita, je njuna ljubezen še vedno prav tako močna, kot je bila takrat.

Sva življenjska soplesalca, ker že 25 let pleševa isti skupni ples,

in plesala ga bosta še naprej. Ob proslavi obletnice sta se tako odločila za nekoliko drugačen pristop in svoji zaobljubi vključila v Mikijev videospot, med drugim delo njunega sina Marka.

To je njegov prvi izdelek in sila sem ponosen nanj. Preko tega smo vsi povezani. Gre za družinski umetniški izdelek in čudovit spomin, ujet v film.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran