radio tomi predvajalnik

Ansambel Roka Kastelca je na slovenski glasbeni sceni prisoten že vse od leta 2018. Prihajajo z Dolenjske, sedež ansambla pa je v Ivančni Gorici. Ansambel sestavljajo so:

  • Rok Kastelec (harmonika, vokal)
  • Maša Zajec (vokal)
  • Peter Kmetič (vokal)
  • Blaž Koncilja (ritem kitara, vokal)
  • Matic Gorše (bas kitara)

Igrajo različno narodno–zabavno glasbo s štiriglasnim petjem, na različnih zabavah, zaključene družbe, na veselicah, prireditvah, koncertih in porokah. Leta 2018 so se udeležili 47. tekmovanja Pokaži kaj znaš v Dobju pri Planini, kjer so prejeli nagrado občinstva. Decembra so se udeležili Festivala Dolenjske Toplice, kjer so prejeli 2. mesto seštevka strokovne žirije in občinstva. Februarja 2019 so nastopili med polfinalisti narodno-zabavnega natečaja Volkswagen špila. Vse to jim je dalo veliko motivacije in še večje veselje do glasbe. Tako so v letu 2019 nastopili še na festivalu Guštanj, ter festivalu Slovenskogoriški klopotec v Cerkvenjaku, kjer so prejeli glavno nagrado - Zlati klopotec. Postali so zelo dobri prijatelji, zato svojo pozitivno energijo z odra radi predajajo ljudem, ki jih radi poslušajo in spremljajo.

Tokrat ansamble predstavlja novo skladbo z naslovom Dolenjka.

Ansambel Roka Kastelca - Dolenjka

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran