radio tomi predvajalnik

Ansambel Razplet ima sedež v Halozah, natančneje v Leskovcu pri Ptuju, od koder prihajajo trije člani ansambla (Timi, Žiga in Aljaž). Preostali član (Damjan) pa prihaja iz občine Sveti Tomaž, natančneje iz kraja Zagorje. Zasedbo tako sestavljajo:

  • harmonikar in bobnar Damjan Klemenčič,
  • kitarist Žiga Kmetec,
  • basist in baritonist Timi Kmetec in
  • pevec ter klaviaturist Aljaž Hliš.

razplet

V tej zasedbi ansambel deluje od leta 2016. Člani ansambla so predhodno delovali v različnih drugih zasedbah, vendar prišel je prelomni trenutek, ko so začutili, da želijo nove izzive. Združili so neizmerno ljubezen do glasbe, ter takoj spoznali, da želijo ustvarjati v skupnem ansamblu. Tako je nastal Ansambel Razplet. Ime so si izbrali med pogovorom o ciljih ansambla, ko je en od njih dejal: "Vse se bo razpletlo". Tako so začutili, da je besedica "razplet" to, kar so iskali ves čas. Vsi štirje člani se družijo tudi v prostem času, ne samo na vajah in nastopih, kar je za dobro delovanje ansambla zelo pomembno. Niso samo člani ansambla, ampak so postali pravi prijatelji.

Značilnost ansambla je štiriglasno fantovsko petje. Ker so še mlad ansambel, ki je poln ambicij, so začeli ustvarjati tudi svoje skladbe. Cilj ansambla za prihodnost je udeležba na slovenski festivalih, ter izdaja CD-ja. Ansambel igra na okroglih obletnicah, porokah, zaključkih, birmah, koncertih... Izziv ansambla so nastopi pred TV ekrani, večjimi odri, radijskimi oddajami ... Drugačni so predvsem zato, ker skušajo ubrati neko svojo pot do uspeha, ki jo bodo podkrepili z novimi skladbami, za katere se bodo potrudili, da bodo ljudem sedle v dušo.

Ansambel Razplet ima tako novo pesem, katera je posvečena haloškim vinogradom, ki bogatijo prelepo pokrajino. Pesem govori o ljubezni do vinograda in neizmerni sreči, ki jo najdeš med vinogradi. pesem sta napisala Damjan Klemenčič, avtor melodije in priredbe, ter avtor besedila Matej Trstenjak. Za pesem so posneli tudi videospot.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Deli na socialnih omrežjih

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran