radio tomi predvajalnik

king foo

Novo leto je eden od ciklov, ki nam pomaga ozavestiti kroženje energije; zaključimo eno poglavje in spet začnemo znova. Energija kot vibracija spremeni oblike in se vrne nazaj. Vse obstaja in ostaja večno, v takšni ali drugačni obliki.

KiNG FOO-ji, znani po ustvarjalnosti v mnogih jezikih, so tokrat za drugi album pripravili pesem v slovenščini.

S skladbo "Vse je večno" nam za 2022 pošiljajo besede, ki izhajajo iz lastne izkušnje: "Vse je večno, čas gibljiv je in stoji, ko hočeš ti pokaže vse skrivnosti stvarnosti".

Pesem, ki govori o širši oziroma višji zavesti, ki se ji človeštvo odpira z veliko hitrostjo, je v videu predstavljena kot simbol neskončnosti.

Vedno navdihnjeni glasbeniki te dni ustvarjajo še več kot prej in se vztrajno bližajo izdaji novega albuma v katerem opisujejo nov svet, ki se rojeva.

Band, ki združuje različne žanre in zvoke, band, ki se iz dneva v dan transformira, še zdaleč ni rekel zadnje besede in komaj čaka, da se z novim albumom vrne na glasbene odre.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran