radio tomi predvajalnik

7srit

7šrit in Lorena Likar, ki je odigrala glavno žensko vlogo, na snemanju spota Predozirala si me (Foto: Žan Beti)

Primorska skupina 7šrit predstavlja svojo novo skladbo 'Predozirala si me'. 7šrit so v svojih temeljih in na terenu band za žur, s skladbami, ki jih izdajajo, pa so doma v pop vodah. Do danes so že predstavili 'Tvoji promili' in 'Rabim te', danes pa je pred vami nova, 'Predozirala si me'. Tudi pri tej skladbi so 7šrit sodelovali z avtorjema Rokom Lunačkom (glasba in tekst) ter Blažem Hribarjem (aranžma).

Začetki skupine 7šrit, kar v prevodu iz avstrijskega narečja pomeni 7 korakov, segajo v leto 2004. Od takrat skupina pretežno preigrava priredbe drugih izvajalcev, pred dvema letoma pa so se člani odločili, da je čas, da naredijo tudi kaj svojega. Posneli so skladbi 'Tvoji promili' in 'Rabim te' ter danes novo, 'Predozirala si me'. Skupino sestavlja 5 članov: Uroš Goljevšček (vokal, klaviature), Monika Šuligoj (vokal, harmonika), Lili Štubelj (harmonika), Janez Krašna (kitara) in Vlado Kolmančič – Mečko (bobni).

Skladba 'Predozirala si me' je v svojem bistvu ljubezenska; in takšen je v podtonu tudi videospot, ki so ga posneli 7šrit z Rokom Breznikom. Sicer pa si spot in skladba stojita nasproti: v spotu je mučno z njo, v resnici je mučno brez nje.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran