radio tomi predvajalnik

Po uspešno izdanih dveh singlih "Na pogled" in "Sama" se mlada pevka Ana Ferme predstavlja z novo skladbo "S tabo"

Ano Ferme ste lahko spoznali v prvem slovenskem muzikalu Cvetje v jeseni, kjer je igrala in prepevala v vlogi Dince. Tam si je mlada pevka nabirala izkušnje in novega znanja, saj so odigrali več kot 170 predstav. V vmesnem času pa je postala stalna članica skupine Nine Pušlar, kjer je spremljevalna vokalistka. V enaki vlogi pa je tri leta spremljala nastopajoče na festivalu Melodije morja in sonca.

ana ferme

(Foto: Matic Kremžar)

Leta 2018 se ji je zopet pokazala nova priložnost za nastopanje v novem slovenskem muzikalu. Po treh uspešno opravljenih avdicijah je postala članica zasedbe Briljantina.

Pevka se je leta 2019 podala na samostojno pot in je skupaj z Mitjo Bobičem ter Markom Hrvatinom posnela svoj prvenec z naslovom "Na pogled". Prejšnje leto pa je izšel njen drugi single "Sama".

Novo skladbo "S tabo" kot tudi prejšnjo "Sama" je Ana ustvarila skupaj z Jernejem Kržičem in Katjo Sever Kržič, s katero sta skupaj napisali besedilo.

Skladba je lahkotna, pomladno-poletna, zgodba pa govori o igrivi ljubezni.

Želela sem radijsko skladbo, pozitivno, tako, ki te spravi v dobro voljo in hitro ostane v ušesih,

pravi Ana.

Anekdot s snemanja spota je kar nekaj. Najprej je zbolel fotograf in je ostal doma. Potem sem si pred odhodom od doma z vrati avta poškodovala nos. K sreči je bil le močnejši udarec, podpludba je menjala barve iz modre proti zeleni, ampak je na srečo do Krka, kjer smo snemali videospot, oteklina že izginila, barve pa smo prekrili s pudrom. Močno nam je nagajal tudi veter. Burja je pihala več kot 30 km/h, kar nam je močno oteževalo snemanje. Ampak z dobro voljo nam je na koncu uspelo in na končni izdelek smo zelo ponosni,

je še dodala 26 letna Mestinjčanka.

Sem velika ljubiteljica živali, doma imamo psičko Minnie, ki je nasprotno imenu precej velika in psa Neota. Obožujem konje, prav tako pa tudi malo drugačne konjičke – jeklene. Sem strastna motoristka, marsikdo si morda ne bi ravno mislil,

nam je še zaupala simpatična pevka.

QR Code

Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran