radio tomi predvajalnik

Skupina Lenarti je nastala "davnega" leta 2016, ko so se sicer brata Luka in Blaž ter sestra Nika dogovorili, da so se vsak svojega inštrumenta dovolj naučili, da lahko skupaj ustanovijo čisto pravi bend.

Od takrat je minilo že kar nekaj časa, ko so peli svojo prvo priredbo "Vsak ne more biti muzikant", pa tudi od pesmi "V šolo več ne grem" je že minilo ravno toliko časa, da se šole ne bojijo več. Lenarti so že študentje, eden je še srednješolec, najstarejši Luka pa tudi že predava glasbo na šoli in prenaša ljubezen do glasbenega znanja na dijake.

lenarti

Ta čas prinaša tudi že prve ljubezni, spoznavanja in odraščanja. Zato je nastala zelo živahna, mladostna, mega polka z naslovom "A bi ti z mano šla?". Glasba in aranžma sta delo harmonikarja Luke, z besedilom pa se je spoprijela mami Tina, ki tudi ureja urnike predstavitev, nastopov in skrbi, da v ozadju gre vse tako kot je treba.

Pa še nekaj besed o videospotu pesmi "A bi ti z mano šla?".

Snemali so ga na lepih lokacijah Dolenjske, nekaj v Novem mestu, našli so tudi travnik narcis, ter lep, miren kotiček ob reki Krki. Zanimivost v spotu je tudi hud terenski avto, kar je predvsem za fante velika atrakcija. V videospotu je sodelovala tudi prijateljica Patricia, ki se je skrivala pred ljubeznijo in fantom. Več pa seveda ob ogledu videa. Avdio posnetek je narejen v domačem studiu, prav tako pa je tudi video nastal v domači produkciji, snemanje je delo vseh, vsa montaža in končna podoba pa je delo Luke Lenarta.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran