radio tomi predvajalnik

Ansambel Andreja Bajuka prihaja iz Bele krajine iz okolice Metlike, zasedba se je pred kratkim spremenila in poleg vodje ansambla je Andrej k sodelovanju povabil novo pevko Ingrid Kralj, katera je zamenjala dosedanjo pevko. Jože Muc in Simon Bajuk pa sta že stalna člana.

andrej bajuk

Ker ansambel deluje na prepoznavnosti in se udeležuje festivalov so se v petek 3.6.2022 člani ansambla Andreja Bajuka udeležili festivala v Oplotnici in se predstavili z novo avtorsko pesmijo "Na Blejski otok". Melodijo in aranžma je napisal Andrej, besedilo pa Matej Trtstenjak. Letos jih čaka še en festival na Ptuju, ki se bo odvil v petek 19.8.2022. Člani Ansambla Andreja Bajuka se že veselijo Ptujskega festivala, saj so se omenjena festivala udeležili tudi lansko leto in bili zadovoljni z nastopom na prečudoviti lokaciji.

V kratkem bodo posneli tudi videospot za omenjeno pesem.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran