radio tomi predvajalnik

Sezona veselic je v polnem teku in Gadi so se z novo pesmijo spomnili tudi na tiste kateri nam vedno priskočijo na pomoč takrat, ko jih najbolj potrebujemo – to so naši gasilci!

gadi

V pesmi so se sicer dotaknili samo gasilk, vendar jim to ne gre zameriti, saj je to že znano, da vedno radi popihajo na dušo nežnejšemu spolu. V zgodbi se fant na veselici zaljubi v prelepo gasilko in si na vsak način skuša pridobiti njeno naklonjenost in pozornost, včasih tudi že na bolj nevaren način, a se na koncu ves trud poplača, ko gasilka končno ugotovi, da je tudi on pravi za njo.

V videospotu so uporabili stara legendarna gasilska vozila prostovoljnih gasilskih društev Muljava, Stična in Ivančna Gorica, katerim se za sodelovanje in pomoč seveda iskreno zahvaljujejo. Avtor skladbe je v celoti njihov basist Primož Ilovar, videospot pa so posneli pod taktirko Andreja Pratnemerja.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran