radio tomi predvajalnik

petka

Ansambel Petka, katerega sestavljajo Matjaž Vodišek, Dejan Frece, Roman Rošer, Stane Žekar, Jernej Klakočar in Franci Kolar se je odločil posneti slikovit videospot za skladbo "Ko ozrem se nazaj", saj je omenjena skladba pri poslušalcih požela veliko pozornosti pri poslušalcih.

Ansambel se je v dnevih pred dopusti mudil na snemanju videospota za skladbo "Ko ozrem se nazaj", in sicer v okolici Rogaške Slatine. Fantje so poiskali izjemne naravne bisere za snemanje, igralsko zasedbo, ki je vključevala člane ansambla, njihove družinske člane, pa tudi prijatelje in njihove otroke.

Sama zgodba govori o možu (v glavni vlogi: Jernej Klakočar, basist ansambla), ki hodi skozi življenje in obuja spomine. Ob tem ugotavlja, da je kljub težavam, ki se dnevno pojavljajo, življenje vendarle lepo in da je prav, da smo v življenju hvaležni za vse kar nam na pot prinese usoda.

petka turisticna kmetija pomona

Največ slikovitih prizorov je nastalo na Turistični kmetiji Pomona

V kadre so zajeli vse od krasnega parka, do ganljivih prizorov med materjo in sinom.

petka mama sin

Prizore med materjo in sinom so posneli na domačiji Kampuš.

petka solarji

Na snemanju so nekaj prizorov odigrali tudi šolarji. Ta posnetek je nastal pred 1. OŠ Rogaška Slatina.

Del scenarija je bila tudi poroka in poročni par sta odigrala kar basist ansambla Petka, Jernej in njegova izvoljenka Nives. Ko so vse prizore posneli pa je sledilo presenečenje. Glavni igralec je pokleknil pred izvoljenko in čisto zares iz žepa izvlekel zaročni prstan.

petka zaroka

Jernej Klakočar je takoj po snemanju prizorov poročnega obreda, čisto zares pokleknil pred svojo drago in jo zaprosil za roko.

Seveda so sledile solze presenečenja in sreče, mi pa se veselimo predvsem poroke, ki se obeta, verjamemo da še v tem letu.

Želimo si, da nam skladba ostane v trajnem in lepem spominu tudi preko video posnetkov. Ker je snemanje spremljala tudi naša osebna zgodba, smo prepričani, da si ga bomo tudi čez leta ogledovali z velikim zanimanjem, obujali spomine in čustva,

so še dodali na koncu in si seveda zaželeli, da bi ob skladbi in video posnetkih uživali tudi gledalci in poslušalci.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran