radio tomi predvajalnik

Petčlanska zasedba Mimi Margot je predstavlja svojo tretjo avtorsko skladbo in videospot z naslovom "Ob reki", s katero želijo v vremensko turobnejših dnevih poslušalce vsaj za nekaj trenutkov prestaviti v sončne, tople poletne dni – Ob reko.

mimi margot

Reka je zjutraj skrivnostna, zavita v meglice, čez dan živahna, zvečer pa umirjeno vabi k počitku. Je zavita in nepredvidljiva kot življenje samo. Hkrati prinaša spomine in nas opominja na minljivost. Prepustite se poletju, naravi, petju ptic, cvetenju trav in zgodbi, ki jo prinaša reka.

Besedilo in glasbo za "Ob reki" je napisal pevec in kitarist Jure Salobir, za aranžma pa je zaslužna celotna zasedba Mimi Margot. Skladbo so posneli sami pod taktirko Petra Horvata, ki je poskrbel za produkcijo, miks in mastering. Tak način dela jim trenutno najbolj ustreza, ker brez omejitev snemalnega studia lažje usklajujejo svoje delovne obveznosti in glasbeno ustvarjanje.

Mimi Margot deluje od oktobra 2021 v postavi Jure Salobir (vokal in ritem kitara), Katarina Kurtjak (klaviature in spremljevalni vokal), Peter Horvat (kitara), Tomaž Lukman (bas), Gregor Seme (bobni).

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran