radio tomi predvajalnik

Skupina Lenarti je v letošnjem letu izdala avtorsko polko "A bi ti z mano šla", zdaj pa predstavljajo priredbo, veliko uspešnico Dejana Vunjaka "Tina, daj umakni telefon". Dejan je bil tudi sam takoj za to, da se ta pesem predstavi v narodnozabavni različici. Lenarti, ki so še zelo mladi, pa uživajo ob igranju živahnih pesmi, tako da tokrat priredba, na kakšno romantično pesem pa bo potrebno še malo počakati.

lenarti

In kako preživljajo dneve mladi iz skupine Lenarti?
Prva dva Luka in Nika študirata na glasbenem faksu v Mariboru, Blaž pa uživa v tretjem letniku gimnazije in se že pripravlja na polnoletnost in s tem zanimive dogodivščine. Pravijo, da se javijo kmalu z naslednjo avtorsko pesmijo.

Pesem Tina, daj ugasni telefon je avtorsko delo Anžeta Zavrla, Dejana Vunjaka in Dušana Zoreta po glasbeni plati, besedilopisec pa je znani glasbeni maček Aleksander Jež.

Video je nastal na šaljiv način in prikazuje zdaj že odrasle Lenarte s telefoni. Avdio in video produkcija je nastala v domači produkciji, snemanje je delo vseh, vsa montaža in končna podoba pa je delo Luke Lenarta.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran