radio tomi predvajalnik

Paul Grem izdajajo prvenec ‘Luč preteklosti’. Zbirko devetih skladb, ki se kitijo s surovimi kitarskimi melodijami in izvrstno vokalno izvedbo, sestavlja šest do danes izdanih singlov (med njimi ‘Omama’, ‘Pot’ in ‘Luč preteklosti’) in tri še ne slišane skladbe. Ob izidu albuma, ki je luč sveta ugledal 19.11.2022, pa Primorci v svet pošiljajo nov single, ‘Hladen dan’.

Paul Grem svojega prostora pod soncem niso iskali dolgo. Iskreni teksti in Dušanov izvrsten, interpretativen vokal, ki se spretno prepleta s country, blues ali rock glasbeno podlago, so jih hitro postavili najprej na obalni glasbeni zemljevid. Z vsako novo skladbo pa so prepričali vedno večji krog občinstva. Njihove 'Nočem plesat sam', 'Luč preteklosti' in 'Omama' so tako postale Pesem in pol na radiu Koper, slednja tudi ena od petih najbolj iskanih skladb na Valu 202 v mesecu izida. Prvenec pa bo nedvomno prelomnica, ki jo potrebujejo za preboj v ospredje.

Paul Grem ob izidu prvenca predstavljajo novo skladbo. Single 'Hladen dan' govori o uspehu za vsako ceno. Ko cilj in želja po dokazu, da zmoreš, postaneta bolj pomembna od cene, ki jo za to plačuješ. Zakaj? Ker tja bi radi vsi, čeprav bi mnogi radi tudi nazaj na začetek, ko duša še ni bila prodana, ko načela še niso bila pozabljena, ko človek še ni bil pokvarjen. Kmalu bo za 'Hladen dan' posnet tudi videospot.

Paul Grem - Hladen dan

 

(Foto: Dragan Zlatanovič)

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran