radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Člani Ansambla Andreja Bajuka so zakorakali v praznični december. Ravno na Miklavžev dan so izdali novo skladbo z naslovom "Skrite božične želje".

andrej bajuk

Člani omenjenega ansambla so vam za letošnji december pripravili novo skladbo "Skrite božične želje". Pesem je tokrat Andrej pripravil v zabavni verziji, saj je hotel pokazati občinstvu, da jim tudi zabavne pesmi gredo dobro od rok. Ker se leto približuje zelo hitro h koncu vam člani Ansambla Andreja Bajuka želijo veliko igrivih trenutkov in veliko dobre volje. Andrej, Jože, Simon in Ingrid pa nadaljujejo s snemanju novih viž in s pripravami na izid nove plošče, katera bo ugledala luč sveta naslednje leto. Ob izidu plošče bodo pripravili koncert v KC Semič, v nedeljo 12.3.2023 in predstavili občinstvu nove viže, katere so nastajale od leta 2019.

Skrite božične želje

Pot do hiše je pokrita,
skrite lučke nežno svetijo.
Vas je v-beli plašč ovita,
čutim, da večer poseben bo.

Tik ob oknu bom sedela,
zrla v-majhne, bele zvezdice.
Sveto pesem si bom pela,
saj ob peči mi prijetno je.

REF.:
Skrite božične želje
naj prav nocoj se uresničijo,
sladke in tople besede
pa mojo dušo božajo.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran