radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Štajerski Brendi nam po zanj zelo dolgem studijskem premoru, po skladbi "Kot ptica", katero nam je predstavil v začetku leta 2021, tokrat predstavlja novo skladbo z naslovom "Anja".

stajerski brendi

Skladba pravzaprav ni čisto nova, saj je omenjeno skladbo Štajerski Brendi posnel že 11 let nazaj in sicer leta 2012. Skladba "Anja" je Štajerskemu Brendiju zelo všeč, zato se je odločil, da jo bo v letu 2023 na novo posnel. Glasba in besedilo je delo žal že pokojnega Jožeta Vučka. Boris Jelenko, s katerim Štajerski Brendi sodeluje že od samega začetka, je skladbo na novo preoblekel oziroma zanjo naredil nov aranžma.

Štajerski Brendi, znan po svoji hiperaktivnosti, skladbe je namreč snemal, kot po tekočem traku, obljublja, da ta skladba ne bo njegova zadnja. Pripravlja že novo skladbo, z rojstnodnevno tematiko. Na tematiko rojstnega dne ima Štajerski Brendi že veliko skladb, katere so stalnice med čestitkami na radijskih postajah.

Štajerski Brendi pravi, da bo kmalu poskrbel še za eno veliko presenečenje, pripravlja namreč nov duet, s kom pa naj zaenkrat ostane še skrivnost.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran