radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Dejan Dogaja bo letos dopolnil 30 let, vendar, kot pravi sam, bo po duši vedno ostal žurer. Danes predstavlja novo pesem in videospot z naslovom "Pomaranče," v katerem pa ne manjka vročih prizorov s skrivnostno temnolasko.

dejan dogaja

(Foto: Sven Martič)

Moja glasba je namenjena zabavi

Danes, ko ima vsak dostop do spleta in ko se zlobni komentarji kar vrstijo, velikokrat slišim, da mi, ki ustvarjamo komercialno glasbo, nismo glasbeniki, da je glasba postala cenena in da so besedila smešno neumna. Zavedati se moramo, da vsaka pesem ni za vsako priložnost, pa tudi za vsak okus ne. In prav je tako. Moja glasba in glasba ostalih glasbenikov, ki igramo predvsem veselice in zabave, se razlikuje od tistih, ki igrajo na koncertih. Zakaj? Ker z nekim komadom in videospotom vedno nagovarjaš svojo ciljno publiko, v mojem primeru tiste, ki si želijo žura do jutranjih ur. In ta glasba ni glasba za globoko razmišljanje o sebi, za žalovanje ipd... je glasba za zabavo, ki si jo zavrtiš takrat, ko ne rabiš razmišljati o ničemer in samo uživaš,

pravi Dejan Dogaja.

Nova ljubezen dejana dogaja
Poleg zapeljive temnolaske, ob kateri se prestrašeni 'piflar' nikakor ne znajde, lahko v videospotu vidimo tudi Dejanovo novo ljubezen - kodrastega bišona Henrija, ki ga spremlja na vsakem koraku.

Henri je z mano res povsod, prejšnji teden je bil, denimo, na poletih v Planici, maja gre z nami prvič na morje, ... rekel bi, da se tudi Henriju zelo dogaja. Če takšne kepice nimaš doma, si ne moreš predstavljati, koliko ljubezni ti lahko podari. Sploh, ko po napornem dnevu s tabo zaspi v postelji.

Letos bo Dejan dopolnil 30 let - čas je za gradnjo hiše
Dejan, ki pravi, da se sam še vedno počuti starega 20 let in da bo po duši vedno ostal žurer, bo kmalu praznoval 30. rojstni dan.

Včasih so se mi ljudje, stari 30 let, zdeli stari, zdaj pa se bom kmalu tudi sam pridružil temu klubu. Priznam, da se včasih pri sebi vprašam, ali je že čas za družino in korak naprej ... in mislim, da bo ta čas tudi zame zelo kmalu prišel. Prvi korak k temu bo gradnja hiše, s katero bom kmalu začel. Cilj je, da do konca leta zberem vso potrebno dokumentacijo,

pove in doda, da bo njegova sanjska hiša stala v Laškem:

V Laško sem zaljubljen, tukaj sem odraščal, gostimo največji glasbeni festival v Sloveniji "Pivo in cvetje", živim samo nekaj metrov od reke in čudovite sprehajalne poti, imamo najboljše pivo in še bi lahko našteval. Tukaj bom verjetno ostal za vedno.

Vroči prizori in skrivnostna temnolaska
Dejan si je v novem videospotu nadel vlogo neiznajdljivega piflarja, ki se pri ženskah nikakor ne znajde.

Priznam, da je bil to zame eden težjih videospotov v moji karieri, saj se za njim skriva ogromno logistike, organizacije in neprespanih noči. Verjamem, da se bodo poslušalci ob vseh dvoumnih prizorih nasmejali vsaj pol toliko, kot smo se mi smejali ob snemanju.

V videospotu mu družbo dela zapeljiva plesalka Tina Dukič, ob kateri težko ostaneš ravnodušen.

Ni mi bilo težko, z veseljem bi vse ponovil še enkrat,

z nasmehom priznava Dejan.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran