radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Vsi smo imeli kdaj občutek, da se nam godi krivica in nam nič ne gre. Hkrati smo se spraševali, zakaj se to dogaja ravno nam. Zlatko je spet na naši strani. Ne dovoli nam, da bi se počutili manj vredne in ne dovoli, da bi naš uspeh ostal nekje zadaj.

zlatko

(Foto: Sebastjan Pust)

A vseeno nas opozarja na to, da uspeh ne pride sam od sebe. Tudi ni odvisen od tega, od kje kdo prihaja. Delo, vztrajnost, trud, angažiranost, disciplina, ... samo to so dejavniki, ki prinesejo uspeh. Ob tem pa je treba poudariti, da vmes neštetokrat pademo. A se potem poberemo in gremo dalje. Potrebujete pozitivne besede? Besede, ki vam bodo povedale, kako naprej?

Zlatko zadnja leta tudi vedno izkoristi priložnost za potovanje in se ob ustvarjanju novih videov z ekipo odpravi na obisk različnih mest. To opravičuje z dejstvom, da je v življenju samo potnik, prav tako pa tudi meni, da se na vsakem potovanju ogromno naučimo, spoznamo nove ljudi, njihove navade, različne poglede na svet. Vsega ne more posneti v svojem rojstnem mestu, kljub temu da je zanj to mesto najlepše na svetu, zato se je tokrat odpravil v mesto za zaljubljence in romantike. Uživajte v lepotah Verone, hkrati pa naj vam ušesa božajo ritmi nove pesmi in glas Tine Marinšek.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran