radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Po dobrih treh letih glasbenega premora, se Kami predstavlja z novo pesmijo in videospotom Plan.

Zadnja leta svoj čas intenzivno posvečam delu z ljudmi in sicer s pomočjo intuitivnih svetovanj, terapij in tečajev, pomagam ljudem na njihovi življenjski poti. Temu delu sem resnično predana in v njem neskončno uživam. Ne glede na vse, pa mi je v tem času manjkalo glasbeno ustvarjanje. Že od otroštva dalje, je glasba ena od mojih večjih strasti. Predvsem uživam v procesu nastajanja glasbe. Sam postopek kreiranja glasbe me res navdušuje in navdihuje. Skozi leta glasbenega delovanja, sem se naučila, da je pomembno ostati zvest sebi. Ljudje bodo imeli vedno neke predstave o tebi oz. pričakovanja o tem kako bi moral delovati. Ne glede na to, kakšna bo tvoja kreacija, boš v ljudeh sprožal dobre oz. slabe odzive in občutke. Nekomu boš všeč, nekomu pač ne boš. In to je popolnoma v redu.

kami

(Foto: Samo Mervar)

Namen katere koli kreacije (ne samo glasbene) je, da se človek svobodno izrazi, na svojstven način, brez da bi bil obremenjen s pričakovanji okolja in družbe – kar je v teh časih, seveda zelo težko. Ustvarjati, brez potrebe po ustrezanju komurkoli oz. čemerkoli, zna biti kar izziv. Biti pomirjen s seboj in s svojo kreacijo, pa še večji izziv,

je povedala Kami.

Tokrat je ponovno ustvarila pesem v živahnih ritmih s pomenljivim besedilom.

Pesem govori o tem, da bi morali popolnoma vsak trenutek v dnevu izkoristiti za to, da delujemo v skladu s svojim planom. Ne glede na vse prepreke in izzive, ki se pojavljajo na naši poti, bi morali ostati osredotočeni na svoj cilj. Običajno smo navajeni, da zunaj sebe iščemo »tisto nekaj«, kar nam bi pomagalo pri uresničitvi našega cilja, pozabljamo pa na to, da se »tisto nekaj«, nahaja v nas,

je o sporočilu svoje nove pesmi povedala Kami.

Videospot za novo pesem "Plan" je bil posnet v Domžalskem hotelu Ambient. Želela je, da je videospot čimbolj preprost in lahkoten, sama pa je hotela biti kar se da pristna, brez nekih pretirano narejenih scen. Zdi se ji pomembno, da je v samem središču pozornosti njene tokratne glasbene kreacije, prej omenjeno sporočilo. Delček njene ustvarjalnosti pa je izrazila tudi skozi oblačila in nakit – sama je torej dodelala določene kose oblačil in izdelala nakit.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran