radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Ste že kdaj doživeli magičen trenutek in si ga za vedno vtisnili v spomin? Včasih nas na te iskrice spomni fotografija, okus pijače, vonj parfuma... Velikokrat pa nas tja popelje prav glasba.

Natalija Krulec, mlada glasbenica, ki po prvi avtorski skladbi 'Samo ti', predstavlja nadaljevanje z drugo skladbo, ki nosi naslov 'Trenutek'.

natalija krulec

Pri projektu ji je pomagala velika ekipa srčnih ljudi. Za glasbo je tako poskrbel poznan producent Alex Volasko z glasbeniki iz studija Art Music Records, besedilo za skladbo pa je napisala, kot je začutila, kar sama. Nataliji se je takokmalu pojavila ideja za scenarij, v katerem je z zgodbo želela prikazati sebe, sliko svojega življenja. »Trenutek«, ki govori o iskrenih trenutkih sreče, bodisi s partnerjem ali prijatelji.

Videospot je ekipa posnela v njenem domačem kraju v Zgornji Savinjski dolini. Gre za simpatično romanco med natakarico in gostom, ki ga vidno očara. Natalija je v videospot vključila tudi svoj band (Matic Kovačič, Jan Mori, Jan Otoničar, Rok Molnar), z njimi stopila na oder in zabavala publiko v baru, za konec pa tudi zaplesala. Celotna zgodba tako izpade zelo dinamično, skratka, vredno ogleda.

Z vizuali pri videospotu sta odlično opravila Rok Deželak in Žan Beti, za fotografije pa Robi Valenti. Vlogo osebne vizažistke je prevzela dobra prijateljica Sara Zemljak.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran