radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

V sanjah živim in bojim se, da se prebudim….

Življenjski verz. Kadar nam je lepo, si želimo, da bi te naše sanje trajale in trajale. Da bi ne bili več v realnem svetu z vsemi tegobami in žalostnimi dnevi. Tudi, ko si ljubljen, je to zelo toplo čustvo, za katerega se bojiš, da bi se končalo. Vsa ta lepa čustva so opisana v prelepem, romantičnem in novem valčku skupine Lenarti. Kaj vemo, mogoče pa je kdo od Lenartov že pred poroko?

Glasba in aranžma sta poplesavala v notah Luke Lenarta, črke in besede pa pod peresom Tine Lenart.

lenarti

Sicer so Lenarti zelo dejavni, profesor Luka zabava svoje učence, Nika se je preselila v Štajersko prestolnico Maribor in tam spoznava študentske žure in študira glasbeno pedagogiko, Blaž pa je skoraj priden gimnazijski dijak, ki zraven dela še obilo drugih reči, vadi kitaro, klavir, harmoniko in se pridno pripravlja za vozniški izpit, ki je stopnička pri polnoletnosti.

Še nekaj besed o videospotu pesmi "V sanjah živim". Snemali so ga na prelepih predelih Krasa, v Štanjelu. V Ferarijevem vrtu pa so uprizorili čisto pravo zaroko, kjer sta si prijatelja Klemen in Leja obljubila, da bo kmalu poroka. In kdo bo igral? Ja seveda, Lenarti!!

V to pesem so Lenarti vložili vse svoje sanje, čustva, zaljubljenost.

Vse to se čuti in vidi v lepem videospotu, vsem ostalim pa Lenarti želijo veliko lepih dni in veliko ljubezni.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran