radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Maruša Komljanec Ban, ki si je nadela glasbeni psevdonim Maruša, je 21-letno dekle, ki izvorno prihaja iz okolice Ljubljane, sedaj pa živi v Lokvi na Krasu. Po poklicu je slaščičarka in živilsko prehranski tehnik, trenutno pa opravlja študij živilstva in prehrane.

marusa

Do sedaj je izdala skladbi "Kovači sreče" in "Srce ne ve", sedaj pa predstavlja svojo tretjo pesem "Dovolj sem jaz", ki je prva ustvarjena v sodelovanju z založbo Trstenjak.

Včasih nismo dovolj sami sebi in mislimo, da moramo postati nekaj več. Ko imamo vse, pa nam še vedno nekaj manjka. Lepota pa je ravno v tem, da smo si ljudje različni in nima smisla, da se primerjamo en z drugim,

pravi avtorica in izvajalka Maruša.

Za besedilo in melodijo je poskrbela Maruša sama, aranžma pa je prispeval Nejc Tratnjek. Nad celotnim projektom je bdel Matej Trstenjak, avtor številnih skladb in ustanovitelj založbe Trstenjak. Glasbeni izdelek so posneli v studiu Old House Production.

Pesem ima romantični pridih, saj govori o fantu, ki je v dekletu pustil čustveno sled. Čeprav ta ni obstal, je naredil dovolj, da je zamajal postavljene temelje,

še doda Maruša.

Ker Maruša prihaja iz Kraškega konca, je padla ideja, da se videospot posname v tistih krajih in bližnji okolici. Tako se je začelo snemanje zgodaj zjutraj na gradu Socerb, kjer je snemalne aktivnosti pospremila tudi množica turistov. Z objektivom so se ujele tudi tamkajšnje naravne lepote. Ostali deli so se posneli v Izoli, kjer pa so se iskali bolj osamljeni kotički.

Videospot je posnela videprodukcija Prizmatory.

Maruši glasba pomeni sprostitev in svobodo, pa tudi terapijo. S pisanjem pesmi si olajša dušo. Ima še precej pesmi, ki si jih želi posneti, večinoma pa vse nosijo neko življenjsko noto.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran