radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Slovenska glasbena rock skupina Imset je z novim singlom in videospotom "Bel vohun" zakorakala proti poletni sezoni. Ob tem dodajajo, da je tematika pesmi še vedno prevelik tabu in da bi si želeli, da se o odvisnosti govori več.

imset

Imset (Foto: Marko Alpner)

Izhajali smo iz osebnih izkušenj

Vsak od nas ima znanca, prijatelja, mogoče celo družinskega člana, ki je zaradi spleta okoliščin zapadel v takšno ali drugačno odvisnost. Menimo, da si pred to problematiko kot družba še vedno preveč zatiskamo oči. Predvsem pa se marsikdo ne zaveda, da ne obstaja samo odvisnost od drog in alkohola,

so nam zaupali fantje iz skupine Imset. V videospotu je glasbena skupina pokazala več možnih odvisnosti. Denimo, odvisnost od telefona, kave in tatujev.

Če bomo vsaj enemu odprli oči, smo cilj dosegli,

še doda skupina, ki kljub težki zgodbi v videospotu pravi, da je pesem energična bomba in je idealna za vroče poletne dni, ki so pred nami.

Snemanje ni minilo brez zapletov
Na snemanju si je njihov prijatelj, ki v videospotu odigra odvisnika od alkohola, razbil glavo. Ob snemanju kadra mu je začela teči kri, vendar se ob tem ni ustavil.

Vsi smo bili v nizkem štartu, da vskočimo s povoji in obliži, vendar je Gregor sceno odigral do konca. Čeprav ni profesionalni igralec, je vztrajal in na koncu dejal, da se je spomnil na Leonarda Di Capria in film Django Unchained, na snemanje v katerem se je Di Caprio poškodoval, vendar vseeno nadaljeval,

povedo fantje in dodajo:

To je najboljša scena v videospotu. Vsi smo navdušeni in res presenečeni. Gregor si zasluži najmanj oskarja!

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran