radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Člani ansambla Opev so izdali svojo prvo pesem - polko z naslovom "Zgodba najina", za katero so posneli tudi videospot. Na pesem so še posebej ponosni saj so melodijo in besedilo napisali kar sami. Pri aranžmaju jim je pomagal dober prijatelj Nejc Cehner, sicer član ansambla Klateži.

Pesem smo posneli v Studiu Lugoton, pri Bojanu Lugariču, vodji ansambla Slovenski zvoki. Videospot smo posneli v sodelovanju z produkcijo VideoMZ. Lokacije snemanja so bile Haloška vila z okolico ter Mestna občina Ptuj, saj vsi člani prihajamo iz okoliških občin. Kot zanimivost lahko povemo, da nam je na snemanju ponagajalo vreme, tako da smo samo snemanje morali prestaviti za en teden in tudi na dan snemanja večkrat prekinili zaradi dežja. V videospotu nastopata simpatična Lea Prstec in Amadej Gavez.

opev snemanje spota

Ansambel Opev sicer obstaja od leta 2016, v tej zasedbi pa delujejo od leta 2019. Ansambel sestavljajo:

  • Tomaž Simonič, ki prihaja iz Gorišnice,
  • Luka Anžel iz Destrnika,
  • Alen Polič iz Ptuja in
  • Denis Krajnc iz Trnovske vasi.

Vse nas združuje veselje do glasbe in pa predvsem zelo dobro prijateljstvo. Igramo narodnozabavno in zabavno glasbo, katero izvajamo vse v živo. Vsi člani igramo tudi po več instrumentov. Igramo na porokah, abrahamih, veselicah ter drugih priložnostih.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran