radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Skupina Orlek predstavlja novo različico skladbe "Življenje gre naprej", naslovljeno "La Vida gre naprej". Skladba iz njihovega leta 2012 izdanega albuma "Repete" ima letos nov zvok in novo video podobo – v salsa ritme jo je odel Kubanec Ariel Cubría, videospot pa je novo različico dobil s pomočjo Klemna Vogriča.

orlek

Skladba "Življenje gre naprej" opeva Zagorsko dolino, kjer imajo, v srcu rudarskih revirjev v osrčju Slovenije, Orleki svoj domicil, in ljudi, ki tam živijo. Z novo različico so Orlek ohranili njeno bit, mešanici rock’n’rolla, folka, punka in polke, ki jo ustvarjajo, so dodali salsa ritme. Priredbo je naredil Ariel Cubría, ki je mestoma besedilo prepesnil v Španščino, skladba pa je z novo verzijo dobila tudi nov, dvojezičen naslov "La Vida gre naprej". Ariel Cubría je strokovnim krogom pri nas že dobro poznan – pevec, kitarist, basist in producent iz Kube je sodeloval že z Vladom Kreslinom, Perom Lovšinom, Neisho, Modrijani in Tinkaro Kovač, tokrat pa prvič še z Orleki.

Tukaj je Orlek & Ariel Cubría; La Vida gre naprej:

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Ocena uporabnika: 5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran