radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Na glasbeno sceno svojo pot danes premierno utirata mlada glasbenika, Nace in Matic, združena pod imenom SNACK.

Mlada idrijska glasbenika, ki že leta pridno nabirata kilometrino v raznih skupinah, sta sklenila združiti moči in kot SNACK predstaviti svojo prvo avtorsko skladbo "V raju". Vesela, poletna pop skladba z modernim aranžmajem, ki vsekakor ne sme manjkati na prihajajočih zabavah!

snack

SNACK je je novoustanovljeni duet iz idrijske kotline, ki ga sestavljata dva nadobudna glasbenika – Nace Kogej in Matic Sedej. Po letih sodelovanja v raznih skupinah, sta se odločila združiti moči in tako danes premierno predstaviti svojo prvo avtorsko skladbo 'V raju'.

Verjetno vsak glasbenik pride enkrat do točke, ko si zaželi ustvariti nekaj svojega. Za nama so leta igranja v skupinah, kjer smo preigravali razne hite drugih izvajalcev, a izvajanje lastne avtorske glasbe je nekaj povsem drugega. Končno sva zbrala pogum in se podala na solo pot,

razložita Nace in Matic, avtorja skladbe "V raju".

Medtem ko sta tako glasbo kot besedilo spisala sama, sta pri samem aranžmaju in produkciji tokrat sodelovala z Daretom Kauričem in Nikolo Kavžarjem.

Pesem je nastala zelo hitro. Nace je imel že ustvarjeno melodijo, dodati sva ji morala le še besedilo,

pove Matic, čemur Nace doda, da je prvotna verzija bila vseeno precej drugačna od tega, kar predstavljata danes:

Midva sva izhajala iz country glasbe, šele po pogovoru z Daretom, s katerim se prav tako poznamo že vrsto let, pa skladbo zapeljala v pop vode. Vseeno sva ohranila še nekaj elementov swinga in countryja ter s tem na nek način pustila svoj pečat.

Skladbi fanta prilagata tudi poletni videospot, ki so ga z ekipo posneli v Piranu.

Seveda pa za konec nismo mogli iti mimo izvora imena Snack!

Oh, ime si je zamislil najin prijatelj. Mene radi kličejo Nack, tisti dodani S pa prihaja iz Matičevga priimka – Sedej. Tako pridemo do SNACK-a. No, pa tudi drugače imava precej rada 'snacke',

v smehu pravi Nace.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran