radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Slovenjegoriški muzikanti v zadnjem obdobju redno opozarjajo nase, javnosti pa ponovno predstavljajo novo glasbeno zgodbo. Iz njihovih glasilk in instrumentov bo tokrat zvenela skladba z naslovom "Mična gospodična".

slovenjegoriski muzikanti

Avtor besedila Matej Trstenjak je prišel do mene z idejo, da bi tokrat jaz prevzel glaven vokal v kiticah in to poslanstvo sem z veseljem sprejel,

pravi glavni vokalist nove skladbe Primož Ketiš.

Člani ansambla dodajajo:

Gre za poskočno polko, ki govori o moškem, kateri je prevzet nad čari "mične gospodične". Želi, da bi se mu prepustila, saj nikakor ne more ohladiti strasti do nje.

In nadaljujejo:

Predlagamo, da kdorkoli bo v podobni situaciji, kot jo opeva tale skladba, naj punci zapoje tole pesem, morda pa se mu želja uresniči.

Besedilo je napisal dobro poznan tekstopisec Matej Trstenjak, za melodijo in aranžma je poskrbel Nejc Tratnjek. Glasbeni izdelek so posneli v studiu Old House Production, kjer je producentsko vlogo prevzel Nejc Tratnjek, delo miksa in materinga pa Denis Pozderec. Tako kot že pri nekaj prejšnjih projektih je skladba izdana pri založbi Trstenjak.

Videospot je posnel Timi Krhlanko, v njem pa je kot "mična gospodična" nastopila Tjaša Kovač. Snemalo se je v gostilni Furči, ter v parku v Slovenski Bistrici in okolici.

Mislim, da smo s to skladbo spet naredili korak naprej pri našem razvoju. Z izdelkom smo izjemno zadovoljni, še posebej nam je všeč refren in ideja Nejca (avtorja glasbe), kjer nam bo ob igranju v živo morala pomagati publika.

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran