radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Alo!Stari imajo nov komad "Nisn jezn, sao me razpizdi!". Z njim so se vrnili v najstniška leta, v čas odraščanja, ko pubeci in dekline resneje spoznavajo kompleksnost odnosov med ljudmi in se začnejo zavedati, da je vse veliko bolj zapleteno, kot so pričakovali in kot je bilo. V obdobje, ko posameznikov svet ni več črn in bel ampak v vseh odtenkih sivine in barv vmes. Ko je občutek nemoči še toliko bolj intenziven. Odraščat' je fajn, samo ne vedno.

alo stari

Alo!Stari (Foto: Veronicca Ditrih)

Tudi "Nisn jezn, sao me razpizdi!" je komad, ki ga ne bi mogel narediti nihče drug kot Alo!Stari. Izrazito in zanje značilno izražanje v dialektu, mariborščini (Nisn jezn, sao me razpizdi je sicer tipična mariborska fraza), skatepunk muzika in samozavedno besedilo, ki se tokrat posveča čustvenemu dozorevanju. In Alo!Stari niso (vedno) jezni, jih pa marsikaj razpizdi. In to znajo tudi povedati!

Videospot narejen z umetno inteligenco!
Za "Nisn jezn, sao me razpizdi!" so Alo!Stari naredili video. Tudi tega, kot skoraj vse do sedaj, sami. "Naredi sam" vidik je eden od ključnih dejavnikov, ki spodbujajo subkulturo, del katere so tudi Alo!Stari. Nea vem kam, Star, Vse bi dal, Kaj naj zaj nareim, Alo, stari, Prie tako leto, Preživeli smo še eno noč in danes še "Nisn jezn, sao me razpizdi!" so videospoti, ki so jih Alo!Stari naredili sami. Video je bil narejen v treh urah, z uporabo umetne inteligence in okoli 60 ukazov (promptov).

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran